(verhuis)stress deel 2

In het blog ‘Al het goede van (verhuis)stress’ heb ik u een kijkje gegeven in mijn bruisende zakelijke leven van dit moment. Moraal van het verhaal; stress kan ook heel gezond zijn.
Ik besef nu echter dat jullie razend benieuwd zijn naar wat er verder allemaal is gebeurd de laatste weken. Dus hier is hij dan. (Verhuis)Stress deel 2. Een kijkje achter de schermen van onze kliniek.

Afgelopen maandag 4 september was het eindelijk zover! De eerste werkdag in onze nieuwe medische kliniek aan de Zwaansvliet 5 in Buitenveldert was een feit.
En dat had nog heel anders kunnen lopen,…

Over stress gesproken, …
Mijn stresslevel liep op het laatste moment toch nog een paar keer hoog op. En dat kwam niet doordat ik alle to-do-acties zo vanuit mijn hoofd op gele plakbriefjes had gekrabbeld en deze vervolgens overal zag liggen. Van mijn nachtkastje tot het dashboard van mijn auto. (herkent u dit?) Nee, die gaven mij juist houvast en hielden mij scherp. Want ik vreesde het meest voor zaken als miscommunicatie met de uitvoerder, of vergunningen die niet tijdig werden goedgekeurd. Dat verliep uiteindelijk allemaal vlekkeloos.
Het ging mis bij de zaken die je als eerste goed geregeld denkt te hebben en waar je niet meer zo scherp op bent.
Want verhuizen van 10m2 naar 60m2 betekent niet alleen meer ruimte en meer capaciteit. Het betekent ook dat de ruimte gevuld moet worden met nieuwe apparatuur en kantoormeubels. U raad het al,… vlak voor onze eerste werkdag kregen wij te horen dat de bureau’s veel later werden geleverd in verband met de vakantieperiode van de fabriek. Blijkbaar kwam niemand op het grandioze idee om ons in maart al te vertellen dat In Italie alles plat ligt tijdens de vakantieperiode en dat dit de levering nog weleens zou kunnen vertragen.
Ik zal u een verslag van onze reactie daarop en de onderhandelingen die daaruit volgde besparen. Het eindresultaat is dat we op het laatste nippertje over ‘leenbureaus’ konden beschikken zolang onze bestelling nog niet gereed is. Gelukkig waren de nieuwe behandelbanken wel op tijd geleverd! Wat zult u zich comfortabel voelen in onze kliniek. Want dat is voor ons het belangrijkste. Dat wij in alles kunnen bijdragen aan uw gevoel van veiligheid en comfort. Zodat wij u het vertrouwen kunnen geven dat uw huid bij ons in goede handen is.

Bubbels
Terugkijkend zijn we supertrots wat wij in korte tijd hebben gerealiseerd. Van een casco ruimte kijk ik nu, terwijl ik dit schrijf, om mij heen naar een volledig geoutilleerde kliniek. En denk ik, “ Wauw! Hier zitten we dan. Van onze charmante behuizing in Oud-Zuid naar onze droomkliniek in Buitenveldert”.

Overigens, wij zitten hier met ons team niet alleen. We zijn gevestigd in een pand met in totaal 2800m2 specialistische gezondheidszorg. Wij zijn al helemaal gereed, maar er vinden om ons heen nog enkele bouwwerkzaamheden plaats.
Onze officiele opening (met bubbels uiteraard) laat daarom nog even op zich wachten tot begin volgend jaar. Natuurlijk houden wij u op de hoogte.

Belangrijk
Bij verhuizing hoort ook een nieuw telefoonnummer.
U kunt ons vanaf heden bereiken op 085 007 07 08.

Heeft u vragen over uw huid? Of kent u mensen die vragen hebben over de huid? In de maanden september en oktober kunt u een gratis consult bij ons boeken. Kunt u gelijk zelf ervaren hoe prachtig onze nieuwe locatie is geworden. Ik ben benieuwd wat u ervan vindt.
Tot ziens op Zwaansvliet 5 in Amsterdam Buitenveldert.